Welkom op onze website

24 hours Service

De klant kan altijd, 24 uur op 24, zeven dagen op zeven, beroep doen op een persoonlijke dienstverlening.

Contact

CYBERRISICO'S

Aan een juiste reactie op een crisis-situatie gaat een goede voorbereiding vooraf. Kan en zal uw bedrijf overleven na een cyber incident?

Meer informatie

MY BROKER

De klantenzone geeft u, op elk moment van de dag, toegang tot uw verzekeringsportefeuille via internet. Dit in een beveiligde omgeving.

Meer informatie

EGOR

e-GOR maakt van uw papieren pensioendossiers een interactief onlinedocument. U vindt er alle cijfergegevens in terug.

Inloggen
Carfixer CyberSafe
Laatste nieuws

DIV enkel nog op afspraak

Sinds 04/02/2019 behandelen alle DIV – antennes, net zoals de loketten te Brussel, alle aanvragen tot inschrijving enkel en alleen OP AFSPRAAK. Dit betreft de ‘normale’ inschrijvingen (inclusief duplicaten, overdrachten, verbeteringen, …) alsook de aanvragen voor ingevoerde voertuigen. Enkel de inschrijvingsaanvragen waarbij alle nodige documenten aanwezig zijn worden behandeld. De DIV-antenne zal vrij toegankelijk blijven voor het publiek zonder afspraak, maar enkel om een aanvraagformulier te deponeren in de daartoe voorziene brievenbus die zich in de antenne zelf bevindt.

Afspraak regionaal Afspraak Brussel
18/04/2019

Verzekering brand- en waterschade verplicht voor huurders

Vanaf 1 januari 2019 is in Vlaanderen de huurder verplicht om een verzekering tegen brand- en waterschade af te sluiten. Het nieuwe Vlaamse Woninghuurdecreet legt deze wettelijke verplichting op.

Meer info
14/12/2018
19/05/2018