NIEUW ADRES: Grotesteenweg 227 te 2600 Berchem

 

CYBERRISICO'S

Veiligheid "beleven" en "belijden" in uw bedrijf, dat gaat niet zomaar. "Veilig werken" doet u nooit alleen ... zoiets werkt enkel als het collectief gedragen wordt. Door alles en iedereen die meewerkt aan uw bedrijfsmissie. Veiligheid verdient daarom een belangrijke plaats in elk businessplan.

Maar hoe effectief is uw businessplan en bedrijfscultuur ten opzichte van cyberrisico’s in al z’n vormen?

Om u (als non-IT’er) te helpen uw bedrijf een spiegel voor te houden, ontwikkelde Cybercontract een unieke en gesofisticeerde onlinetool: De Cybertest (15 minuten)

Deze test analyseert hoe uw bedrijf scoort op 10 strategische veiligheidsprincipes.  U krijgt een bepaalde score en deze test duidt meteen aan welke 3 principes uw dringende aandacht vereisen. Deze test onderzoekt ook welke concrete acties u kan ondernemen.  En ook welke 3 verzekeringsdekkingen de grootste meerwaarde bieden in uw specifieke context

Een goede verzekering is het evidente sluitstuk van een effectief cyberveiligheidsbeleid. De verzekeringsproducten bieden stuk voor stuk volledige bescherming, enkel het totale tussenkomstniveau verschilt. Bovenop de uitgebreide set top-waarborgen geniet u in geval van een cyberincident in al deze producten van actieve bijstand door onze IT- en legal partners. U belt gewoon naar de hotline, wij sturen u direct de gespecialiseerde hulp die u nodig heeft. o

Wenst u een offerte op maat: Gelieve het formulier 'tariefaanvraag' in te vullen

 

 

 

Een uitvaartverzekering, een hele geruststelling  

 Een begrafenis of crematie wordt steeds duurder. Een uitvaartverzekering kan zorgen voor gemoedsrust, voor uzelf en uw familie. Met het DELA uitvaartzorgplan voorziet u een bedrag om de uitvaartkosten te betalen. Zo komen uw nabestaanden niet voor verrassingen te staan en hebben ze geen bijkomende zorgen tijdens een periode van verdriet. Het DELA Uitvaartzorgplan biedt namelijk nog extra voordelen, zoals praktische en administratieve bijstand voor de nabestaanden.

Het verdriet kunt u hen niet besparen, de kosten en zorgen wél.

 

 

 

Wil u een woning of een stuk grond kopen?  Of gaat u uw woning renoveren? Vraag dan vrijblijvend een hypotheek berekening aan.  
Wij contacteren u geheel vrijblijvend binnen de 48 uur met een berekening.

 

 


Goed verzekerd?

En bent u daar wel helemaal zeker van? In deze boeken loodsen twee experts u doorheen het labyrint van verzekeringen. In een heldere en toegankelijke taal geven ze krachtige adviezen en concrete tips voor het goed verzekeren.