MyBroker

De klantenzone geeft u, op elk moment van de dag, toegang tot uw verzekeringsportefeuille (polissen, schadegevallen, ...) via internet.  Dit in een beveiligde omgeving.

Naast het raadplegen van uw verzekeringen en schades kan u een adreswijziging, geboorte en zelfs een nieuwe schade aan ons melden.

U moet zich éénmaal registeren en de procudure doorlopen via deze link.  U klikt de eerste keer op 'inschrijven'.  Na de verzending van u gegevens, zal u een mail ontvangen waarop u uw inschrijving dient te bevestigen. Zodra wij uw aanmelding hebben gevalideerd, kan u de toepassing raadplegen.

Ook op uw iPad of tablet kan u de gratis app MyBroker installen.

Via uw Smartphone kan u een schadeaangfite doen.  U hoeft alleen maar de gratis app MyBroker Smart te downloaden.  U kan foto’s van de schade onmiddellijk uploaden in de aangifte en de plaats van een ongeval nauwkeurig bepalen. 

Uiteraad kan u ons nog steeds blijven contacteren via mail, telefoon, post....

Ook op Facebook zijn wij terug te vinden. 'Like us' en blijf op de hoogte.

Goed verzekerd?

En bent u daar wel helemaal zeker van? In deze boeken loodsen twee experts u doorheen het labyrint van verzekeringen. In een heldere en toegankelijke taal geven ze krachtige adviezen en concrete tips voor het goed verzekeren.