DP Verzekeringen wordt in 1979 opgericht door Bert De Paep. Die neemt enkele gereputeerde verzekeringsportefeuilles over wat de gefundeerde start is van deze nieuwe-verzekeringsmakelaar-nieuwe-stijl.

Meteen ook het begin van een gestage uitbouw. Er wordt immers een uitmuntende service verleend aan een groeiend cliënteel. Persoonlijke betrokkenheid is daarbij een kerngegeven.

In de jaren die volgen wordt DP Verzekeringen "DPS Verzekeringen/De Paep Services" bovendien worden nog diverse andere verzekeringsmakelaars overgenomen.

Inmiddels legt DPS Verzekeringen/De Paep Services zich steeds meer toe op het verzekeren van bedrijven.

In 2011 neemt DPS Verzekeringen/De Paep Services de aandelen over van Assu Ventoux. De bestuurders Dirk Bosmans en Karine van den Nieuwenhof vervoegen de directie van DPS Verzekeringen/De Paep Services en versterken het team rond gedelegeerd bestuurder Bert De Paep. Het bedrijf telt ondertussen meer dan 10 geschoolde en doorwinterde medewerkers.

Goed verzekerd?

En bent u daar wel helemaal zeker van? In deze boeken loodsen twee experts u doorheen het labyrint van verzekeringen. In een heldere en toegankelijke taal geven ze krachtige adviezen en concrete tips voor het goed verzekeren.