Bankverzekeraar

Wie zorgt voor uw verzekeringen?

Is het de bankverzekeraar, de klassieke makelaar of agent of misschien toch het internet? Wie zal in de toekomst instaan voor uw verzekeringen?

Zowat tien jaar geleden was het zogenaamde bankverzekeren, vaak sprak men van ‘bancassurance’, de toekomst. Door de onverzadigbare overnamehonger van de grootbanken, kochten zij verzekeringsmaatschappijen op. Dit kwam ook omdat de meeste overname in de banksector zelf reeds waren doorgevoerd. Zelfs tot ver in het Oostblok waren de banken al verkocht en gekocht.
Door de automatisatie van de routineverwerkingen als overschrijvingen, door de geldopvragingen aan automatische loketten en bancontact, en door het thuisbankieren  dreigde men bedienden op overschot te hebben. Mensen laten afvloeien in periodes dat monsterwinsten werden gemaakt zou door vakbonden  totaal niet geaccepteerd worden.

De oplossing: Lees meer >>

Goed verzekerd?

En bent u daar wel helemaal zeker van? In deze boeken loodsen twee experts u doorheen het labyrint van verzekeringen. In een heldere en toegankelijke taal geven ze krachtige adviezen en concrete tips voor het goed verzekeren.